Otsikko

Vuokranantaja: RA Tech Invest Oy

Tervetuloa lomailemaan Rukalle. Pyydämme teitä tutustumaan varaus- ja peruutusehtoihimme.

MAJOITUKSEN VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Käenpesä ja Chalets huoneistot 1201, 1216 ja 1410 (RA Tech Invest Oy) noudattaa vuokraamisessa seuraavia ehtoja: Laskun maksun perusteena on majoitus, ja muut myyntitekstissä mainitut varusteet ovat vuokralaisten käytössä vuokrauksen aikana. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on maksanut loma-asunto ennakkomaksun tai on maksanut sekä ennakkomaksun että loppusuorituksen yhdellä kertaa.

Loma-asunto on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00.

Asiakkaalle lähetetään lasku sähköpostitse, jossa on lomakohteen omistajan tai huoltajan nimi- ja osoitetiedot, tiedot avainten sijainnista sekä tilitiedot vuokran maksua varten.

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (20 % loma-asunnon vuokrahinnasta) eräpäivään mennessä tai on maksanut sekä ennakkomaksun että loppusuorituksen yhdellä kertaa.

Ennakkomaksu ja loppusuoritus tulee maksaa viestissä kirjattuihin eräpäiviin mennessä. Loppusuoritus on maksettava viimeistään 6 viikkoa ennen majoituksen alkua. Viime hetken varauksista (majoituksen alkuun vähemmän kuin 28 vrk) peritään kaikki maksut välittömästi.

Mikäli asiakas joutuu perumaan varauksensa, TULEE HÄNEN ILMOITTAA AINA ASIASTA VÄLITTÖMÄSTI RA Tech Invest Oy:n yhteyshenkilölle sähköpostitse tai puhelimitse. Ennakko- tai loppumaksun maksamatta jättäminen ei tarkoita varauksen peruuttamista, eikä vapauta varaajaa näistä peruutusehdoista. Varauksen voi perua ilman kuluja ennen varausmaksun eräpäivää.

Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa vähintään 42 vrk ennen majoituksen alkua, palautetaan suoritettu maksu vähennettynä peruutusmaksulla 50 €. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin, peritään koko vuokrasumma. Jos Loma-asunto saadaan kuitenkin vuokratuksi uudelleen, palautetaan vuokrasumma.

Mikäli maksut ja maksuajat laiminlyödään, voidaan varaus peruuttaa ilman erillistä asiakkaalle tehtävää ilmoitusta.

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, RA Tech Invest Oy voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada loma-asunnosta maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

--------------------------------

KÄENPESÄ: Loma-asunnon avaimet asiakas saa numerosarja koodilla suojatusta avainkaapista. Avainkaapin koodin asiakas saa soittamalla/sähköpostitse tiedustelemalla RA Tech Invest Oy:n yhteyshenkilöltä aikaisintaan kahta päivää ennen vuokraus ajankohdan alkamista. Vuokranantajalla on oikeus periä avaimista 130 € suuruinen pantti. Jos asiakas ei palauta loma-asunnon avaimia ja hänen voidaan katsoa kadottaneen ne huolimattomuuttaan, peritään lukkojen vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset vähennettynä mahdollisella panttimaksulla.

Loma-asunnon siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas itse, mikäli ei ole maksettu etukäteen loppusiivousta. Asiakas huolehtii siivouksen sekä ulko- että sisätiloissa.
Jos loppusiivous on tilattu, asiakkaan tulee tutustua mitä loppusiivous pitää sisällään (loma-asunnosta löytyy tähän ohjeistus) ja huolehtia itse muu siivous ennen lähtöä. Loma-asunnon omistajalla tai huoltajalla on oikeus periä 100 € suuruinen siivouspanttimaksu (kirjautuessa mökkiin). Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu tai se on suoritettu puutteellisesti ja mökin omistaja/huoltaja joutuu huolehtimaan siitä ennen seuraavan asiakkaan saapumista, on RA Tech Invest Oy:llä oikeus periä vähintään 150 € suuruinen siivousmaksu vähennettynä mahdollisella panttimaksulla.

Loma-asuntoa saa käyttää enimmillään se henkilömäärä (KÄENPESÄ max. 12 hlö, Chalets huoneisotot max. 6 hlö), joka on ilmoitettu esitetekstissä vuodepaikkamääränä, tai mitä loma-asuntoa varattaessa on sovittu kirjallisena (asiakas on velvollinen ilmoittamaan henkilömäärän ylityksistä vuokranantajalle välittömästi ja sovittava mahdollisista lisämaksuista). Jos henkilömäärä ylittyy, on vuokranantajalla oikeus periä lisämaksua henkilömäärän ylityksestä. Teltan tai asuntovaunun käyttö loma-asunnon tontilla ilman RA Tech Invest Oy:n lupaa on kielletty. Jos näin kuitenkin tapahtuu, on vuokranantajalla oikeus periä tästä lisämaksu.

Lemmikkieläinten tuominen loma-asuntoon tai sen pihapiiriin on KIELLETTY!

RA Tech Invest Oy:llä on oikeus hankkia perusteellinen siivous loma-asuntoon jonka asiakas maksaa, jos asiakas on tuonut kielosta huolimatta lemmikkieläimiä loma-asuntoon.

--------------------------------

RUKA CHALETS HUONEISTOT: Loma-asunnon avaimet asiakas saa noutaa Rukan Taksiasemalta osoitteesta Rukankyläntie 1. Avaimet on noudettavissa 24/7, kuitenkin sillä varauksella, että taksiasema ei ole poikkeuksellisesti "miehittämätön". Tässä tilanteessa ota yhteyttä Rukan Taksiaseman numeroon: 088681554 ja tiedustele milloin taksiasemalle tulee joku paikalle. Voitte myös soittaa huoneiston omistajalle p. 0400 558428. Avaimet luovutetaan vain henkilökorttia vastaan. Jos asiakas ei palauta loma-asunnon avainkortteja ja hänen voidaan katsoa kadottaneen ne huolimattomuuttaan, peritään avainkorttien kadottamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset.

LIINAVAATTEET (ennalta ilmoitettu määrä) JA LOPPUSIIVOUS KUULUVAT KAIKKIIN CHALETS HUONEISTOJEN VARAUKSIIN

Siivous sisältää pölyjen pyyhinnän, imuroinnin, pesutilojen siivouksen ja vuoteiden uudelleen sijauksen. Täyttäkää astianpesukone lähtiessänne ja sen saa jättää päälle. Huolehdithan lähtiessäsi, että yleisilme huoneistossa on siisti.

HUOM! Erilaiset vahingot kuten juomien kaatuminen tekstiileille, tahrat, oksennukset eivät kuulu normaaliin siivoukseen vaan niistä tulee lisälasku.

Lisätietoa siivouksen ja huoneiston käyttöön löydät huoneistosta.

Huoneistossa ei saa tupakoida. Parvekkeella tupakointi on sallittu.

Taloyhtiö on kieltänyt lemmikkieläimet koko talosta.

RA Tech Invest Oy:llä on oikeus hankkia perusteellinen siivous loma-asuntoon jonka asiakas
maksaa, jos asiakas on tuonut kielosta huolimatta lemmikkieläimiä loma-asuntoon.

Chalets loma-asuntoa saa käyttää enimmillään se henkilömäärä (max. 6 hlö), joka on ilmoitettu esitetekstissä vuodepaikkamäärän, ja mitä loma-asuntoa varattaessa on sovittu kirjallisena (asiakas on velvollinen ilmoittamaan henkilömäärän ylityksistä vuokranantajalle välittömästi ja sovittava mahdollisista lisämaksuista). Jos ennalta ilmoitettu henkilömäärä ylittyy, on vuokranantajalla oikeus periä lisämaksua henkilömäärän ylityksestä.

--------------------------------

Tupakointi on kielletty kaikissa lomakohteen sisätiloissa ja tupakantumpit täytyy sijoittaa niille tarkoitettuihin astioihin ulkotiloissa.

Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan loma-asunnon vuokranantajalle RA Tech Invest Oy:lle

RA Tech Invest Oy ei vastaa sellaisesta asiakkaalle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu ennalta arvaamattomasta ylivoimaisesta esteestä tai vastaavasta syystä (esim. luonnonilmiöt, sähkökatkot jne.), joka ei ole johtunut RA Tech Invest Oy:stä ja jonka seurauksia RA Tech Invest Oy ei kohtuudella voinut estää.

Kaikki majoituskohteen siisteyteen, varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua suoraan omistajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida eikä korvata. Eli esim. jos siivouksen laadussa on huomautettavaa tulee tästä ilmoittaa vuokranantajalle välittömästi, jolloin tarpeen niin vaatiessa pyydämme paikalle siivoajan tai sovimme muusta menettelystä.